MacMeet

Mobile Vikings op verovering met Apps

29 October 2012
15u15-16u15Locatie: Aula 1Mobile
AVERAGE
Spreker
tomclaus1
Tom Claus
Yannick Compernol

mobilevikings.com

Dat Mobile Vikings de wereld verovert met een prepaid aanbod voor de mobiele gebruiker, moeten we u niet meer voorstellen. Maar wat denk je van om eens kennis te maken met een aantal Mobile Viking Apps, en deze strategie nog extra power te geven.

My Viking App

Enerzijds stelt Viking Yannick Compernol zijn My Viking app voor. Yannick werkt niet voor Mobile Vikings maar heeft als gebruiker van het eerste uur op basis van de eigen API een app gemaakt voor iPhone gebruikers. Hij wil met jou zijn inzichten delen zoals het onstaan van de app, gebruikersstatistieken, lessons learned...

Spots NG

Anderzijds stelt Tom Claus van Mobile Vikings 'Spots NG' voor. Een half jaar geleden ontwikkelde Mobile Vikings VikingSpots, een dienst die je de beste deals in de stad helpt vinden. Ondertussen werken ze volop aan de opvolger: Spots NG, een platform waarmee we je onderweg met slechts één druk op de knop relevante content, informatie en diensten willen aanbieden. Dit platform stellen we ook open voor andere ontwikkelaars en geven hen de mogelijkheid hun dienst en informatie aan te bieden binnen de Mobile Vikings applicatie. Tijdens deze talk geeft Tom je een preview van het platform (Spots NG is nog een codenaam), applicatie en en de interne werking van dit platform.